Gepost door: Ilse | 11/07/2010

Hebbeding: Dyson Ventilator

Veel te warm om achter de computer te zitten. Vandaag een heel gepast hebbeding: de Dyson Air Multiplier™ ventilator. Een maf ding, maar het zorgt wel voor verkoeling (en dat kunnen we hier zeker gebruiken).
Hoe dat ding nu juist werkt, moet ik eigenlijk zelf nog uitzoeken, maar dat het werkt kan je hier zien. Prijzen: vanaf 220 euro zoiets. Ik verhuis naar ons zwembadje bij gebrek aan een ventilator.

beeldmateraal: dyson

Advertenties

Responses

  1. ’t Ziet er schoon uit, maar ’t maakt een ongelofelijk pokkegeluid: alsof er een straaljager naast je staat te warmdraaien. Jammer, want het lijkt me een pak makkelijker te onderhouden dan een reguliere ventilator — vandaag alweer maar eens alletwee half gedemonteerd en gewassen, omdat het geaccumuleerde stof de luchtverplaatsing begon tegen te houden.

    Op ’t werk heeft een tijd geleden zo’n Dyson handdroger gestaan op de toiletten (www.dysonairblade.com), en hoe goed dat ook zou moeten werken (en dat doet ’t in my experience niet, mijn handen waren nauwelijks droger), het geluid dat het ding produceerde was simpelweg ondraaglijk.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: