Gepost door: Ilse | 21/03/2010

Hebbeding: MIRROR, MIRROR

Waar ons bezoekje aan de kindertandarts van vorige woensdag niet goed voor is …  Toen Mats moest plassen en ik met hem naar het toilet naast de wachtkamer ging, was ik blij verrast toen ik opkeek na het handen wassen. Er hing geen gewone spiegel maar wel dit exemplaar met een fantatische tekst die me in een fractie van een seconde een super goed gevoel gaf.  Het begint namelijk met “O, wat ben je mooi …”  De tijd om de hele tekst te lezen had ik niet, maar mijn dag kon niet meer stuk.


beelmateriaal: goods

Een paar minuutjes googelen leverde me dit op: Mirror, mirror; een ontwerp van Joop Steenkamer jr. De foto hier geeft het gevoel van voor de spiegel te staan helemaal niet weer. Je moet hem gewoon in levenden lijve zien.
Voor zover ik heb kunnen ontdekken: verkrijgbaar in twee afmetingen en in verschillende talen.  Misschien wat duur voor zomaar een spiegel in het gastentoilet, wel een heel leuk ding om iemand heel speciaal kado te doen.

Natuurlijk ook weer online te vinden: hier of hier of elders

Advertenties

Responses

  1. Onze kapper heeft dat ook hangen. Ik zou die spiegel ook graag hebben, wie weet zou mijn (miniem) zelfvertrouwen dan eindelijk een boost krijgen. 🙂

  2. Oh, die vind ik geweldig. Ik zet hem op mijn verlanglijstje.

  3. Dit vind ik super ! En dat moet nu lukken dat wij ons gastentoilet nog volledig moeten opdoen (lees: nog geen kleurtjes aan de muren, nog geen spiegel of assorti dingen). Deze komt dus alvast op onze lijst.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: