Gepost door: Ilse | 21/02/2010

Secret Santa: the sequal

Van ’t een komt ’t ander. Eerst een Secret Santa kado, dan een paar mailtjes over en weer en gisteren ging ik op bezoek bij de dame voor wie ik Secret Santa mocht spelen.

Onderweg dacht ik nog even “wel spannend, zo’n blind date”. Mijn entree was geweldig, ik sloeg al direct een wandrekje van de muur 😉 ). Hoe raar het misschien ook klinkt, het klikte vanaf de eerste minuut en in die dikke vier uur die volgden, is er geen enkele stilte gevallen of het moest geweest zijn toen ik de gigantische boekencollectie van Tricky bewonderde. Mijn mond viel er gewoon van open: ik herkende klassiekers, jeugdboeken uit ver vervlogen tijden en bekende boekjes van Eric Carle. Hoedje af! Ook al ben ik geen boekenverzamelaar, de boeken van Tricky hebben duidelijk indruk gemaakt. Wow!

Ik had natuurlijk de kans om de ereplaats van de Secret Santa kadertjes die ik maakte, te bewonderen. En dat is natuurlijk ook altijd leuk.

’t Was super en het is nu al duidelijk dat we er binnenkort een vervolg aan moeten breien huize Schriekstraat 44, want we waren nog lang niet uitgepraat. Eerst nog even wachten tot de lente echt in ’t land is (en de hoestbacillen uit onze woonst verbannen zijn) en dan vertrekt er een uitnodiging per kerende post.  Ik kijk er al naar uit!

Advertenties

Responses

  1. Amai, das tof zeg!! Waar bloggen al niet goed voor is he! Ik vind het tot nu toe een enorme verrijking en mijn geloof in het goede van de mens is er terug serieus door aangewakkerd 🙂

  2. Waw, spannend en waarschijnlijk erg leuk om eindelijk een gezicht op de schrijfster van een blog te kunnen kleven.

  3. Oh, zo tof!!! Klinkt super gezellig zeg!!

  4. Amai zo leuk dat de Secret Santa voor nieuwe vriendinnen gezorgd heeft! 🙂

  5. Sommige bloggers wil ik ook wel eens in het echt ontmoeten, maar ik blijf bang dat het zou tegenvallen. Blij dat het bij jullie een succes is geworden!

  6. Oh, zo leuk !


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: