Gepost door: Ilse | 14/02/2010

Gelezen: Tobie Lolness

Eigenlijk is het een kinderboek, maar toen ik Tobie Lolness tegenkwam  in de bib tijdens mij zoektocht naar leuke boekjes voor zoonlief, heb ik het boek toch meegepakt. Niet voor zoonlief, maar wel voor mijn egoïstische zelve. Ik herinnerde me paar lovende commentaren uit blogland en wilde me na maanden onthouding nog eens in een ontspannend leesavontuur storten.

Drie weken lag het boek op de kast en toen ik gisteren online onze bibboeken verlengde, besefte ik dat het hoog tijd werd het boek te openen en ermee te starten (voor er iemand het boek reserveert en ik het half gelezen terug naar de bib moet brengen.)

Ik sloeg het boek gisteren in de vooravond open en zojuist draaide ik pagina 347 om. Ik heb genoten. Morgen toch eens kijken of de opvolger ook al in de bib te vinden is.

“Tobie Lolness, Op de vlucht” van Timothée de Fombelle. Een aanrader (en niet alleen voor kinderen)!

Advertenties

Responses

  1. Staat genoteerd.

  2. […] Was een vermoeiend weekje, seffens gewoon in bed (ook al is het nog maar 21:10) met deel twee van Toby Lolness. Ik wens iedereen een fijne, zorgeloze nachtrust! […]

  3. […] Tobie Lolness, de ogen van Elisha Na deel 1 van Tobie Lolness, nu ook met veel plezier deel twee ‘de ogen van Elisha’ gelezen. Zoals het een goed […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: