Gepost door: Ilse | 05/02/2010

Vrijdag filmavond

Om het weekend goed te starten, pikte ik dit ideetje bij mijn schoonbroer: vrijdag filmavond. Papa werken, ik dus alleen thuis met drie kinders. Ik had eerder deze week gezien op TV.be (mooie site, al vond ik mijn logo & de eerste designs mooier 😉 ) dat Up ondertussen ook tussen de Telenet op bestelling films zit.

Pyjama’s in een recordsnelheid aan, ik ondertussen snel een slaatje gemaakt en Nandje op z’n avondpap getracteerd en dan met z’n allen gezellig op de mat voor de kijkbuis.

Awel se, ’t was lang geleden dat ik nog zo’n leuke tekenfilm zag (of dat ik simpelweg een filmpje uitzat). Nand ging onder de pauze in bed, Mats kroop tijdens de spannende momenten op m’n schoot en gluurde door een spleetje tussen z’n vingers door. Een film met een verhaal zeiden de collega’s, en ik kan ze alleen maar gelijk geven. Over dromen nastreven, dromen laten varen en dromen die aan diggelen vallen. Een aanrader! Ik heb zelfs m’n ogen voelen vochtig worden en moest bijna een traantje wegpinken.

Vrijdag filmavond, dat moeten we meer doen!

De foto hebben jullie nog tegoed, mijn laptop werd vandaag in een windows 7 kleedje gestoken en ik krijg m’n thuis internet niet aan de praat. Grmbl …

update (en laptop voorzien van internet)

Advertenties

Responses

  1. Allé vooruit, dan zullen we die toch eens moeten bekijken. ManLief en ik wouden altijd al naar de 3D versie gaan kijken, maar ’t is er nooit van gekomen.

  2. Ha, wij keken afgelopen weekend ook naar Up. Tof hé!

  3. […] Chronicles of Narnia – Prince Caspian ‘t Was lang geleden dat we nog eens van dit deden. Papa tot zondagmorgen aan’ t werk bij de Noorderburen, en wij gezellig voor de buis. […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: