Gepost door: Ilse | 31/01/2010

Hebbeding: Freitag messenger bag

Een attractieve koerrier en 17 glazen champagne, dat beloofde de bevestigingsmail van Freitag. Van een ‘shopping-erlebnis gesproken’. Na lang wikken en wegen, heb ik beslist me een echte FREITAG tas aan te schaffen.

Jaren geleden leerde ik dit merk kennen via één of andere talkshow waar Andrea Croonenbergsh vertelde over haar favorieten tassen. En ook Swiss Miss is een grote fan. Grote en kleine tassen gemaakt uit gebruikt zeildoek van vrachtwagens, veiligheidsgordels en fietsbanden. Elke tas is uniek en als je wil kan je je eigen snit bepalen via de F-cut functie op hun website.  Ondertussen is hun producten gamma serieus uitgebreid.

En hun site is super, favoriete tassen markeren met een hartje en zien wat anderen leuk vinden.

Deze tas is ondertussen een week in gebruik. Lekker groot voor brooddoos, boeken, pampers, vochtige doekjes en andere rommel. Alleen spijtig dat het soms lang zoeken is naar GSM of portefeuille (dus daar moet ik nog iets op verzinnen) en de typische zeildoekgeur krijg je er gratis en voor niks bij (vanaf nu gaat het fruit in een zakje in mijn tas).

Ik ben een tevreden online shopper. Hoewel, die attractieve koerrier heb ik -tot mijn grote spijt 😉 – gemist. Maar dat ze bij Freitag tot in de vroege uurtjes hebben doorgefeest, omdat ik bij hem heb ingekocht en dat ze daar traditiegetrouw minimaal 17 keer hun glas geheven hebben op mij en mijn keuze; daar kan je zeker van zijn!

Advertenties

Responses

  1. Heel schoon, met dat rood erin!
    Tof hè, die tassen. Mijn man heeft er ook eentje.

  2. Ik ken de tassen ook sinds de laatste show, ik vind ze super, maar het prijskaartje eraan vind ik ook super, anders had ik ze ook al besteld. Ooit zal het er wel eens van komen …

  3. […] Messenger Bag van Freitag Ik heb hier eerder al een post aan gewijd. Vooral de manier waarop je de tassen kan kiezen, de geweldige bevestigingsmail, […]

  4. Freitag maakt inderdaad prachtige tassen. Maar de tassen van fiets binnenband zijn iets lichter en flexibeler.

  5. Tip: het Engelse Sourced maakt betaalbaardere tassen die lijken op Freitag, en ook gemaakt zijn van gerecycled vrachtwagenzeil!

    http://tinyurl.com/aruqyve


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: