Gepost door: Ilse | 13/12/2009

Hebbeding van de week: Animal Tower muurstickers

Het begon met een artikeltje in Libelle (ja, soms koop ik zelfs de Libelle) over kinderkamers. Omdat ik het behangpapiertje echt wel beestig vond en misschien wel iets voor Nand z’n toekomstige slaapkamer, wilde ik daar echt meer over weten (en natuurlijk was naast de foto geen extra info te vinden). Een mailtje naar de redactie gaf me een poos later ook een antwoord met de juiste gegevens.

Het ging nl. over dit papiertje van Ferm Living. Super mooi, maar ook wel héél prijzig als je een paar rolletjes zou nodig hebben om één muur te behangen. Op de plek waar ik het gedacht had, hangen ook al een paar IKEA wandplanken. Ik vreesde dat dat  niet zo mooi ging samen gaan.

En toen zag ik  de bijbehorende muurstickers en ik was helemaal verkocht. Behangidee afgevoerd en vervangen door één groene verfmuur, de rest van de kamer wit met op de muur naast het raam deze super leuke animal tower. Ik zie het in gedachten al voor me. Nu nog wachten op een zolder die ooit moet afgewerkt raken, zodat Arne naar de zolder kan verhuizen en Nand naar Arne z’n kamer (die na 8 jaar toch eens aan nieuw likje verf toe is) en zodat ons bureau terug vrijgegeven kan worden voor niet-slaapgebonden activiteiten. Ik vrees dat we nog wat geduld moeten hebben.

Andere leuke muurstickers te vinden: natuurlijk hier en hier, maar ook vooral hier (met stip), hier en hier.

Advertenties

Responses

  1. Heel schoon, ’t is ook echt helemaal mijn smaak. En merci voor de link, ik ben namelijk ook naar behangpapier op zoek en denk dat ik hier wel iets zou kunnen vinden 🙂

  2. Leeeeuk! 🙂

  3. Voor muurstickers met naam: http://www.bulbby.com

  4. Mooi! Heel tof, als ik ooit nog eens een kamertje mag inrichten, weet ik waar ik eens kan gaan snuisteren


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: