Gepost door: Ilse | 04/12/2009

Hij kwam, hij kwam !

Hij kwam, hij kwam, die goede lieve Sint! Omdat papa vanavond net voor bedtijd is vertrokken richting Champs Elysees voor één of ander jobke en vermoedelijk pas zondagmiddag zal terug zijn, is de Sint een paar daagjes voor z’n naamdag al langs gekomen.  Hij was vandaag toch al te gast in de kleuterschool, de lagere school en de kribbe dus heeft hij geen grote omweg moeten maken om ook ons huisje te passeren.

Filip en ik waren vandaag thuis wegens playbackshow op school en zo konden we samen genieten van drie (of eerder twee want Nand vond uiteindelijk z’n tekenpen en wat papier leuker dan al de rest) enthousiaste gezichtjes.

En morgen kan ik al bellen naar de speelgoedwinkel waar de Sint z’n spullen haalde, want de inwoners van het duplo huisje kunnen zich wel heel goed wassen met twee lavabo’s, maar voor kleine en grote boodschappen moeten ze elders terecht. Ze hebben we een flashy roze toiletbril maar het bijpassend toiletje zat niet in doos (Arne heeft blijkbaar oog voor zo’n dingen). Juist moet juist zijn, dus wordt de jacht op het ontbrekende toiletje morgen geopend ;-).

En Nand, die tekende voort …

Advertenties

Responses

 1. Je moet niet naar de winkel lopen voor het toilet, maar even een mailtje sturen naar lego-België. Als er iets stuk is of ontbreekt, sturen zij het op samen met een hele mooie brief. Echt super.

 2. Zalig hè, die rust nadat de sint geweest is!
  De Sint heeft precies ook een hele leuke poppenkast gevonden in de Hema 😉

 3. De Sint is bij ons trouwens ook langsgeweest: hij bracht geen toiletbril mee maar een schatkoffer vol cadeautjes die we mogen uitdelen in de maand december. Misschien zit er wel iets leuks bij voor Arne en Nand!

  Hier lees je hoe je kan winnen:
  http://ideekids.blogspot.com/2009/12/december-cadeautjesmaand-win-elke-dag.html

  Groetjes

  Silvie

 4. […] naar de klant luisteren en met een dienst naverkoop om “u” tegen te zeggen (Jawel, het ontbrekende duplo toiletje was na twee weken al terecht). Als ze bij Lego nog key-users zoeken, hier zitten alvast drie […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: