Gepost door: Ilse | 11/11/2009

Gratis…

Twee dagen weg zonder kindjes en dat allemaal gratis. Een mens zou zoiets meer moeten willen doen. Een Bongo bon die stilaan de kast uit moest was de eerste “gratis”.
Genoten van een dagje Hasselt zonder kids:
boonWinkeltjes gedaan, een poging gedaan om het Modemuseum te bekijken (dat helaas dicht bleek wegens nieuwe tentoonstelling, wel spijtig dat ze er niet aan denken om zoiets ook uit te hangen zodat geïnteresseerden niet aan de deur moeten staan rommelen, zich afvragend waarom het op slot zitten van de deur niet overeen komt met de openingsuren op het bordje ernaast.) Vondst van de dag was Boon, een prachtig interieur en heerlijke chocolademelk terwijl je verderop de chocolatier aan het werk ziet. Hier wil ik zeker nog komen. Boeken kijken in de Standaard en speelgoed keuren in Den Olifant. En er in slagen niet al te veel geld uit te geven. Nice!

Dineren en logeren in het Radisson BLUE (en zien dat de standaard kamerprijs 170 euro is). Toch leuk, zo’n Bongo bon. Alleen spijtig dat de parkeergarage niet voorzien was op Filip z’n VW busje en we verderop onder het Kolonel Dusart plein moesten parkeren, maar daar klagen we niet over. Gelukkig hadden we niet veel bagage mee te sleuren.

Tweede “gratis” was een dagje “Thermes de Spa“. Genoten van een Niagarabad, de sauna, hamman en het zwembad. Een echt “ons” genietdagje, geen drie kinderkopjes die je constant in de gaten moet houden, gewoon relaxen en zen zijn.

Ondertussen zijn we helemaal herbrond en kunnen we er weer tegenaan … (voor even toch). Vanaf nu moeten we eens wat vaker “ons-tijd” inlassen.

Dank je wel, Marc, Eva en moeke voor de opvang van onze kinders. Ik denk dat zij net zoals wij ook genoten hebben!

Advertenties

Responses

  1. Geweldig toch hè, die Bongo bonnen!

  2. […] z’n 8 maand ongeveer borstepap gehad. De Bongobon heeft tot november in de kast gelegen, maar we hebben er wel van genoten. Extra quality time is ook in 2010 nog altijd […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: