Gepost door: Ilse | 22/09/2009

Steek je vingers in de lucht …

De CD dateert al van 2005, maar hij kwam pas ergens zomer 2009 in onze CD kast terecht. Van dag één was hij een succes. Er werd danig gezongen van “zaag, zaag, we bouwen een huis voor baby …” en daarop volgden de zelf verzonnen liedjes waarin duidelijk een bekend deuntje te herkennen viel. Ik begon zelfs te denken dat mijn zoons misschien wel muzikaal waren.

Toen ik een paar weken geleden las dat Jan de Smet en Arne van Dongen naar het Mim kwamen was de beslissing snel gemaakt.  Kaartjes reserveren was niet mogelijk, zelfs niet in deze moderne tijden. “Onze concerten zijn eigenlijk nooit uitverkocht” was het antwoord. “Je kan dus makkelijk de dag zelf gewoon kaartjes aan de kassa kopen”. (En eerlijk gezegd schrok ik daar ook niet van, ik daag* je uit om op hun site ook maar iets terug te vinden over dit concert. Mij is het in ieder geval niet gelukt.)

Vandaag is papa dus toch maar in Brussel gepasseerd en heeft kaartjes gekocht,  het zekere voor het onzekere nemend-  ( zelf komt hij die zondag pas terug van 5 dagen Londen-job, en kan er dus niet bij zijn). Ondertussen hebben we wel papa z’n busje gereserveerd  zodat we nog wat gezelschap kunnen meepakken.

En voor de echt fans: zondag 4 oktober om 15u: Jan de Smet en Arne van Dongen in het museum voor Muziekinstrumenten.

*Iemand de uitdaging aangegaan? Naar’t schijnt dat er een nieuwe site op komst is, laat ons hopen dat we daar wel iets terugvinden, dat de functionaliteiten werken  (en dat ze  bij de juiste mensen aangeklopt hebben voor hun nieuwe site).

Advertenties

Responses

  1. […] … hopelijk wat slaap inhalen (hoewel ik zonder papa zowel late als vroege shiften draai), leuke dingen doen en samen met de kids blij zijn dat papa zondag terug thuis […]

  2. […] van de dag … Ik postte eerder al eens iets over één van de nevenprojecten van Jan de Smet en vandaag vond ik bij toeval dit: Jan & Kim Stripconcert. Onze kaartjes zijn alvast besteld […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: