Gepost door: Ilse | 20/08/2009

De gouden kaartjes

Even waanden we ons Sjakie uit Sjakie en de chocolade fabriek toen hij één van de vijf gouden kaarten vond (het boek is trouwens de moeite, we hebben het vorig jaar hoofdstuk per hoofdstuk aan Arne voorgelezen.)

Vandaag waren wij de gelukkigen, toen ik snel snel na het werk nog naar de winkel ging voor muggenspul voor bij vava. Het enige pakje kaartjes dat ik meekreeg, was blijkbaar net het juiste. Arne en Mats zijn natuurlijk reuze trots op hun gouden pixar kaarten!

Spijtig dat er geen bezoekje aan de Pixar fabriek aan vasthangt. Dat zou toch de max zijn, dat er tussen al die kaartjes slechts 5 kaartjes zitten die je kan inruilen voor een leuke trip ver weg met de familie … ik zou zo denken dat ze dan nog meer zou gekocht worden (de Delhaize marketing  heeft duidelijk het boek van Sjakie nog niet gelezen).

goudenpixar

En deze mama is weer een paar daagjes alleenstaande mama. Papa moest last minute toch op Pukkelpop werken (en dat kan ik hem niet verbieden). Nandlief, die heeft nog altijd last van die gigantische kies. Mats heeft bij vava gedut en is totaal niet moe. Arne komt regelmatig ’s nachts maar het grote bed. En mama, die zal gewoon blij zijn als ze de laatste werkdag morgen heelhuids doorstaat (want als je de ganse dag aan de computer zit, kan de vermoeidheid wel eens toeslaan). Geeuw …

Advertenties

Responses

  1. ’t Zou hier ook feest zijn met zo’n pakje kaartjes.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: