Gepost door: Ilse | 10/07/2009

stuk krapul !

Vanavond onderweg naar huis nog wat onverantwoord rijgedrag tegengekomen. De twee oudste gaan oppikken en dan via een binnenbaantje (wegens overal wegenwerken) op weg naar mijn vader om Nand op te pikken. Op een bepaald moment rij ik in een smal straatje en vanuit de andere richting komen twee auto’s. Omdat ik net bij een wegverbreding kom (om auto’s makkelijker te laten passeren) vertraag ik en laat de twee auto’s passeren. Het moment dat ik terug optrek zie ik in mijn achteruitkijkspiel een groen autootjes wel heel erg dichtbij staan. Achter het stuur zit een jonge gast met een GSM in z’n hand (jawel, waarschijnlijk druk aan’t bellen en niet direct gemerkt dat ik vertraagd was).
Bij het volgende kruispunt steekt een bende senioren over en ik steek meteen mee over omdat die senioren toch de weg blokkeren. Het groen Peugeotke volgt me meteen en lijkt zelf me nog te willen voorsteken (op een straat die amper een zakdoek breed is.) Onze telefonerende vriend is duidelijk gehaast en het staat hem niet aan als ik nog een paar keer vertraag om de auto’s uit tegenovergestelde richting makkelijker te passeren. Ondertussen zit hij wild gesticulerend achter zijn stuur, en ik krijg zin om het laatste stuk extra traag te rijden om die gast nog wat extra op z’n zenuwen te werken. Met twee kinderen in de auto doe ik het maar niet en rijd schonekes verder.

Daarstraks las ik dat er een site is opgericht om wildparkeerders te rapporteren, ik zou met plezier ook deze pummel rapporteren mocht er een site voor wildrijders bestaan: groene Peugeot 207, nummerplaat onbekend.
En ook al heb ik niks verkeerd gedaan, toch heb ik me er nog een half uur door aangedaan gevoeld.

Ik hoop van ganser harte dat dat autootje ook eens door onze straat passeert. Aan de overkant staat regelmatig een anonieme wagen ;-). Dat hij dan z’n fantastische rijstijl maar eens toont … EIKEL !

Advertenties

Responses

 1. Ben een beetje aan het inhalen qua berichtjes lezen,… Vind het een aangename schrijfstijl dus dat blijft lukken 🙂

  Op deze post toch maar is een opmerking plaatsen: Klinkt bekend! Als ge veel op de baan bent kom je veel van die gevallen tegen,… Hier (In CR) gesticuleren ze evenwel niet meer, ze komen gewoon in uw gat hangen.

  In mijn kilometers op de baan al geleerd wat het belangrijkste wapen is tegen zo’n mensen,… Goed me lachen! (al voelt ge u niet in staat om dat te doen) Ge moet is raden wie zich er achteraf het meest opgefokt over voelt :p

  Oh ja, als je hier zoiets ziet, en je merkt dat er een Poolse nummerplaat op de auto hangt, HEEL GOED OPPASSEN! Die mannen steken gewoon voor, en zien achteraf wel of de baan vrij is!

  Groetjes!
  Een nieuwe abonnee 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: