Gepost door: Ilse | 30/06/2009

boerenbedrog?

In het foldertje van Intertoys stond: “Dagaanbieding 27 juni, Aquaplay waterbaan, 29,99 in plaats van 59,99”.

Nand kreeg pas een aquaplay en wat extra stukkken voor uitbouw leek ons wel leuk, dus tufte papa zaterdagmorgen naar Intertoys Keerbergen. Exact 10 na 10 stond hij in de winkel en wat bleek, geen Aquaplay waterbaan meer te vinden. Straffe kost, want de winkel was pas van 9:30 open. Toen hij informeerde bij de winkeldame/jobstudentje kreeg hij het horen dat ze maar 1 (lees éééén) aquaplay waterbaan staan hadden en dat die ondertussen al weg was. Filip heeft weinig tamtam gemaakt (hij was daar met 3 kids die eigenlijk niet wisten wat papa wilde gaan kopen in de speelgoedwinkel) en heeft direct rechtsomkeer gemaakt.

Als een winkel op deze manier klanten wil lokken, dan moeten ze toch beseffen dat ze duidelijk verkeerd bezig zijn (en eerder klanten wegjagen). Ons zien ze daar niet direct terug. Trouwens, is er niet zo één of andere wetgeving die zegt dat voor zulke acties je op z’n minst voldoende voorraad in huis moet hebben? Voor zover ik weet maakt Aldi er totaal geen probleem van om producten van hun speciale acties na te bestellen.

Vanmorgen is er een verontwaardige mail vertrokken naar Intertoys Nederland. Je moet maar eens zoeken naar contactgegevens op Intertoys België (misschien hebben ze al zoveel klachten gehad waardoor ze hun hele contactpagina direct helemaal leeg gelaten hebben …). Ondertussen kreeg ik al een beleefd antwoord dat mijn klacht werd doorgespeeld aan de Belgische rayonmanager. Wordt hopelijk vervolgd dus ….

Advertenties

Responses

  1. Schandalig is dat. Er wordt door sommigen soms wat neerbuigend gedaan over Aldi, maar over de service daar geen klachten.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: