Gepost door: Ilse | 04/04/2009

Geldklopperij

Uit gewoonte winkelen we bij Delhaize. Met ons drukke gezinnetje zie ik het niet zitten om tijdens het weekend ook nog eens verschillende winkels af te schuimen.  Vorige week stuurde ik manlief naar de winkel terwijl ik me over een grote berg strijk boog. “De vochtige doekjes voor Nand zijn bijna op” zei ik.

En paar dagen later zag ik de rekening liggen. “Wat?” dacht ik bij mezelf, “4,19 euro voor 1 pakje vochtige doekjes van Pampers? Dat lijkt me wel erg veel.”

Vandaag ging ik winkelen en checkte ik toch eens speciaal de prijs van de vochtige doekjes. En wat bleek, 1 pakje met 72 vochtige doekjes van pampers kost effectief 4,19 euro. Maar nog beter, twee plaatsjes verder in de rayon staat zo’n pak met 3×72 doekjes (ook van Pampers): 5,49 euro (ik weet het niet meer op de cent exact). Met andere woorden voor amper een dikke euro meer krijg je drie keer zoveel.
Als dat geen geldklopperij is die het gemunt heeft om prijs-ON-bewuste papa’s die door de mama’s uit winkelen gestuurd worden. GRRRR

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: