Gepost door: Ilse | 01/12/2007

dresscode: a touch of glitter and glamour …

Binnen 2 weken Dinner Party van ’t werk. Dresscode: a touch of glitter and glamour.

Makkelijker gezegd als gedaan blijkbaar … En ook al lig ik mee aan de basis van het opnemen van die dresscode in de uitnodiging, het lijkt niet zo simpel is als het is.
Deze voormiddag er toch maar alleen op uitgetrokken op zoek naar die touch of glitter and glamour.

Halte 1: Bobo in Tremelo. Had de laatste weken Sophie Van Mol altijd met de nodige glitters de bedenkers zien presenteren en telkens Bobo zien verschijnen bij de aftiteling. Jawel, heel veel glitters gezien, maar glitters die me pasten … no way. Ja, ik ben niet van de lichtsten (laat ons zeggen een maatje 40 gemiddeld) en met dat extra leven in m’n buik valt daar ook niet zoveel meer aan in te trekken.  De prijzen van die glitterspullen vielen allemaal wel redelijk mee (gemiddeld ergens rond de 50 euro) dat wel. De onvriendelijke blikken van de verkoopsters deden mij er wel aan denken waarom ik sinds jaren geen voet meer in de winkel binnenzette.  Neen, ik verwacht geen schare verkoopsters die om de vijf botten komen vragen of ze je kunnen helpen, maar een vriendelijk lachje zou er op z’n minst toch af moeten kunnen of is dat niet meer van deze tijd.

Halte 2 dan maar; Blue Pacific aan de overkant; casual kleren à la Esprit, Street One, … en een verkoopster die vriendelijk lacht als ik binnenkom. Een paar leuke truitjes gepast maar misschien met niet genoeg glitter gehalte, dus maar besloten om tot bij JBC te rijden.

Halte 3: JBC. Een hele tijd rondgekeken en gepast maar ook hier niks dat direct goed zit en voor een wauw effect zorgt.

Halte 4: nieuwe winkel recht tegenover JBC, denkt dat die naam iets à la “Fashionmakers” was, grote winkel. Collecties van St-Oliver, Mexx, Street One, etc. Hier even rondgelopen, paar spullentjes gepast maar ondertussen al reuze honger en ook hier niet direct iets naar m’n zin.

Soit, onverricht ter zake terug naar huis … morgen nog eens kijken waar ik nog naar toe kan want ik begin het zoeken beu te worden en de deadline van 13 december nadert. En niet te vergeten: manlief gaat mee naar de glitter and glamour party …. zou niet weten waar we voor hem nog iets moeten zoeken (gelukkig heeft hij wel een makkelijk figuur en geen beginnend buikje).

Wordt meer dan waarschijnlijk vervolgd dus …

UPDATE: uiteindelijk is het een zwart jurkje met pailletten geworden dat ik kon lenen bij een vriendin met daaronder een zwarte broek en erboven een zwarte cache-coeur. Ik was in ieder geval meest “glitter and glamour” van het ganse feestje (en heb er een fles wijn mee verdiend)!

Advertenties

Responses

  1. Ik las eerst dit berichtje en kon niet goed volgen. Maar toen ik voorgaand bericht las, vielen alle puzzelstukjs op zijn plaats. Een hele dikke proficiat met het nieuwe br-usje. Ons Fran was ook voor 25 juni uitgerekend maar kwam al op 10 juni. Dus alles is mogelijk. En ja, het zal gezellig druk worden, net nu het weer gemakkelijker wordt. Maar het is echt de moeite waard. Ik zou het ook meteen opnieuw doen, zo’n derde bengeltje. Nogmaals een dikke proficiat.

  2. Nog even dit:
    Ook bij Dirk in de familie is er een tweeling. Onze (gemeenschappelijke) gynaecoloog vertelde me dat het alleen erfelijk is langs moeders kant. Maar ik was toch ook pas gerust na de echo. 2 is ineens veel als er al 2 zijn, he?! En die cmv, groot gelijk dat je het ernstig neemt… ik weet waarover ik praat 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: