Gepost door: Ilse | 18/11/2007

Wireless-less

De kogel is door de kerk. Een artikel in Humo en nog ééntje in EOS hebben ervoor gezorgd dat wij vanaf nu terug wireless-less werken. Het was wel serieus handig, eender waar je kunnen neerzetten met de laptop en zonder problemen online gaan. Voor één keer hebben we beslist niet voor ons gemak te gaan en wijselijk onze wire-less terzijde te laten. Beter voorkomen dan genezen en met twee kleine kinderen in huis nemen we liever het zekere voor het onzekere.

Filip heeft ondertussen een extra netwerkkabeltje getrokken naar de living zodat ik dit berichtje languit liggend in de zetel kan typen.

Onze kleine ingreep zal wel een speld in de hooiberg zijn want op het werk zitten zowel ik als Filip met massa’s straling om de oren. Van op m’n bureau kan ik wel kiezen uit een stuk of 6 netwerken, een paar van het werk zelf en nog een paar van onze buren (ze verkopen daar internet, telefonie en digitale TV met heel veel geel in hun branding). Filip heeft zowat van hetzelfde laken een stuk, alleen dat hij van de week nog zei dat ze een paar wirelessen hebben op ’t werk met een zendvermogen ongeveer 1000 keer groter dan een standaard wireless (voor de licht en geluidsbusiness dus).

In ieder geval gaat onze woonst toch een beetje stralingsvrijer zijn. We hebben wel een draadloze telefoon, m’n GSM blijft gewoonlijk in m’n handtas in de hall staan, maar ja, alle beetjes helpen zeker …

 En waarom ik de laatste weken er niet meer toe kwam om te bloggen zal ik wel in één van m’n volgende posts ten berde brengen.

Advertenties

Responses

  1. Ik ben vandaag gaan voorlezen in de klas van Arne. Hij zat toevallig in mijn groepje (met Bente, Gynthe, Sam en Glenn). Ik hoop dat hij het leuk vond en dat hij vannacht niet over een heks en eendjes gedroomd heeft 😉 Aan zijn ogen te zien, vermoed ik toch dat hij het erg leuk vond. Hij was toch ook altijd de eerste die antwoord gaf als ik een vraag stelde. Een tof manneke, Ilse.

  2. ‘Vandaag’ moet ‘gisteren’ zijn.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: